050 Groningen Veiligheid - Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht dat er op elke verdieping in huis een rookmelder hangt. Met de slogan ‘Check - Koop – Plak’ roept Brandweer Nederland bewoners op om minimaal één werkende rookmelder op te hangen op elke verdieping in huis. Nog steeds zijn er mensen die denken dat ze wakker worden van rook. “Als jij slaapt, slaapt je neus ook. Een rookmelder maakt je wél wakker en daarom is ‘ie zo belangrijk.

Lees meer...

050 Groningen Onderwijs - Ieder jaar arriveren in augustus internationale studenten in Groningen om voor kortere of langere tijd onderwijs te volgen aan de Hanzehogeschool (Hanze) of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De woningmarkt in Groningen is ook dit jaar weerbarstig. Voor studenten is het erg moeilijk om een kamer te vinden.

Lees meer...

050 Groningen Economie/Milieu - Groningse inwoners en bedrijven kunnen vanaf 1 maart 2022 subsidie aanvragen voor de aanleg van meer groen of het opvangen van regenwater op het eigen terrein. Bijvoorbeeld door middel van het aanleggen van een vijver.

Lees meer...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

03 juli 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Beheerders gezocht banner

One.com