050 Groningen Maatschappij - Van 11 tot en met 15 februari 2019 wordt de Kiezelweek georganiseerd: een introductieweek voor studenten in Groningen, waar vier studentenverenigingen hun deuren openen om studenten kennis te laten maken met het Groningse verenigingsleven. Ook Cleopatra A.S.G. opent haar knalgele pand voor de Groningse student, en organiseert tijdens de Kiezeldagen een hoop activiteiten. Het thema van dit jaar is ‘Geel, da’s goud!’, dat refereert aan de gele kleur van Cleopatra en het Groningse woord voor ‘goed’.

In de twee barren van Cleopatra’s pand, ook wel Het Pand, is een vol programma samengesteld om kennis te kunnen maken met de vereniging. In de bovenbar kan men onder andere terecht voor een hoop eten, zoals een chocoladeworkshop, nacho’s en een High Tea met tosti’s. Ook organiseert de vereniging hier een Grunneger middag, pubquiz, cocktailbar met karaoke en live muziek. In de benedenbar wordt er op woensdag en vrijdag een groot feest gegeven, compleet met Egyptisch en gouden thema. Het volledige programma is te vinden in de bijgevoegde flyer.

Over Cleopatra A.S.G.

Cleopatra A.S.G. (Cleo voor bekenden) is een Groningse niet-traditionele studentenvereniging met een monumentaal pand in hartje binnenstad dat vijf dagen per week geopend is. Daar is boven een gezellige bruine kroeg te vinden en beneden een danszaal voor feestjes tot het ochtendgloren. Op de bomvolle agenda staat een zeer breed aanbod aan activiteiten: van een eigen muziekfestival tot aan een kamp op Schiermonnikoog en van een gala tot aan diverse themafeesten.

Sinds de oprichting in 1985 staat Cleopatra open voor alle studenten. Voor nieuwe leden worden er allerlei integratie-activiteiten georganiseerd waardoor men zich zo thuis voelt bij Cleo. Wel staat bij Cleopatra iedereen op gelijke voet. De vereniging doet dus ook niet aan ontgroeningen en de integratie-activiteiten zijn niet verplicht.

Meer weten?
Kijk dan op kiezel.cleopatra-groningen.nl. Bijgevoegde foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken. Voor interviews, vragen of elke andere vorm van contact omtrent de Kiezeldagen, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

19 september 2020

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Greenchoice

Mediamarkt