Suzanne Oosterwijk

050 Groningen Gezondheid - Mensen kiezen er vaak bewust voor om zichzelf bloot te stellen aan nare beelden of gruwelijke verhalen. Waarom zijn mensen toch zo nieuwsgierig naar het leed van anderen? Sociaal psycholoog Suzanne Oosterwijk (UvA) onderzoekt of de aantrekkingskracht van het leed van anderen – de morbide nieuwsgierigheid - mogelijk een functie heeft.

Lees meer...

050 Groningen Hobby - Ja hoor mensen, houd je broek goed vast, hij is terug! De Harley Bobber is weer in stijl. Het werd hoogtijd ook. Meer en meer mensen hebben weer een hernieuwde interesse in de bekende Harley Davidson motoren. Nu denk je misschien: “Wacht eens even, ik dacht dat Harley Davidson het niet zo goed deed dit jaar.” Je hebt helemaal gelijk. Maar de amateurs onder ons, zij die hun motorfiets-rijbewijs haalden dit jaar (ruim 9% meer dan vorig jaar)  kochten uiteraard tweedehands.

Lees meer...

050 Groningen Sport - De 61e editie van de Plantsoenloop belooft weer een mooie, sportieve dag te worden met een recordaantal deelnemers aan de start. Voor de kinderen van 1 t/m 9 jaar is er de 1K Kidsrun, voor de kinderen van 10 t/m 14 jaar is er de 2 en 4 km Scholierenloop en voor de volwassenen is het mogelijk om deel te nemen aan de 4 en 8 km Wedstrijd of Recreantenloop. Inschrijven kan nog voor alle afstanden via>www.plantsoenloop.nl.   

Lees meer...

David van Bodegom

050 Groningen Gezondheid - Naarmate we ouder worden gaat er steeds meer in ons lijf haperen. Veel (ouderdoms)kwalen zijn goed te bestrijden met een gezonde leefstijl, maar veel vaker dan nodig is grijpen we naar pillen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

22 januari 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

Center Parcs

D Reizen