050 Groningen Lifestyle & Gezondheid - UDIHiG staat voor Urban Design for Improving Health in Groningen, oftewel: stedenbouwkundig ontwerp voor het verbeteren van gezondheid in Groningen. Het is een project dat onderzoekt welke veranderingen in Paddepoel de gezondheid van bewoners zou kunnen verbeteren. Dit doen ze door voor een aantal plekken in de wijk verschillende herontwerpen te maken, en die vervolgens door bewoners laten beoordelen.

Lees meer...

050 Haren Lifestyle & Gezondheid - De Biotoop organiseert van 18 tot en met 22 juli een vakantieweek in en rond het nieuwe overdekte-maar-toch-openlucht locatie op het Noorderveld. Tijdens de vakantieweek krijgen kinderen bijzondere workshops op gebied van natuur, maken (knutselen, schilderen), muziek, filosofie, en daarnaast veel spel (outdoor). De BioTOPvakantie is er voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar.

Lees meer...

050 Lifestyle & Gezondheid - Doortrappen Groningen helpt je om fit en veilig te kunnen blijven fietsen. Fietsen is fijn! Je blijft langer gezond en zelfstandig. En je houdt contact met andere mensen. Doortrappen Groningen bestaat uit verschillende fietsactiviteiten bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige groepsfietstocht maken, tips krijgen over veilig fietsen of een elektrische fiets of driewieler uitproberen. Zo blijf je fit en veilig fietsen tot je 100ste! Doortrappen Groningen bestaat uit verschillende fietsactiviteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Meer informatie vind je op de website.

Lees meer...

050 Groningen Sport - Ben jij iemand die trainingen geeft in de openbare ruimte? En ervaring heeft met werken met beginnende sporter? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de zomer start Open Gym in Selwerd, Paddepoel en de Tuinwijk. Bewoners krijgen met dit programma de mogelijkheid om twaalf weken lang gratis sport- en beweeglessen te volgen in de buitenlucht. Onder professionele begeleiding en op hun eigen niveau.

Lees meer...

050 Groningen Lifestyle & Gezondheid - Als je ouder wordt, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Misschien heb je ook wat minder energie om eropuit te trekken. Even bewegen helpt dan echt! Je komt weer onder de mensen en je kikkert er van op. Bij Samen Vitaal Corpus kun je onder professionele begeleiding samen bewegen. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Ook al heb je lichamelijke klachten; er kan vaak meer dan je denkt. Het is gewoon leuk om te doen en na elke bijeenkomst ga je met nieuwe energie naar huis.

Lees meer...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

03 juli 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Balanceyourlife.nu

Center Parcs

D Reizen