050Groningen Lifestyle/evenement – Voor de allereerste keer komt er een erotische Kerstbeurs, de ‘Feria de las Fantasias’ naar Groningen, een primeur voor de stad en weer eens heel iets anders dan de zo langzamerhand bekende kerstshows, markten en fairs? Het wordt een driedaagse beurs die plaatsvindt van 20 t/m 22 december a.s. in de Oude Suikerfabriek en is er speciaal voor ruimdenkende mensen.

Veel erotische stands

Een beurs zou geen beurs zijn zonder stands, dus vind je tientallen standhouders met ‘van alles en nog wat’. “De standhouders sluiten aan bij de erotische lifestyle van de bezoekers”, aldus de organisatie. “Drie dagen lang kunnen bezoekers zich in een exclusieve fantasiewereld wanen waar iedereen zichzelf kan zijn. Voor het entertainment werken we samen met een internationaal bedrijf voor een mix van (inter)nationale artiesten.”


Trailer

Wil je vast een klein voorproefje van het evenement?
Bekijk dan de trailer https://youtu.be/g2XkPqyo9dY

 

Artiesten

Groningen is de eerste locatie van deze erotische kerstbeurs. Een primeur! Op meerdere podia zijn allerlei live acts te zien die stuk voor stuk worden aangekondigd door een presentator. Ook zijn artiesten als Wesley Jones (Frankrijk), Vladimira (Argentinië), Miss Cat (Frankrijk), Ash Fly (Frankrijk), Priscilia Jones (Frankrijk) en Misteress Cleo (Egypte) van de partij. Er zijn momenteel ook plannen om deze erotische lifestylebeurs na deze Groningse editie verder uit te rollen naar andere delen van Nederland, België en Spanje.


Meer informatie

Feria de las Fantasias is evenementenorganisatie achter deze eerste erotische kerstbeurs. Het evenement vindt plaats op 20, 21 en 22 december 2019 bij De Suiker Events.  De minimumleeftijd voor het bezoeken van Feria de las Fantasias is 18 jaar. Meer informatie vind je hier. 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

24 oktober 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

Center Parcs

D Reizen